Truckar och bra trucktillbehör

Behöver du få tag på trucktillbehör, eller kanske till och med en hel truck? Hos Biab så finns det bra trucktillbehör, samt att de även säljer begagnade truckar. Detta företag både tillverkar och säljer en hel del olika sorters truckutrustning. Bland annat tillverkar de:

  • Förlängningsgafflar
  • Pikbom
  • Mattpik
  • Gaffelspridning
  • Lyftok

Biab har en egen verkstad i Härryda där de tillverkar både truckutrustning och trucktillbehör. Har du egna önskemål, så kan de tillverka efter dessa. Just att ha rätt sorts tillbehör till trucken är ju bra. Det så att du kan göra det du ska med din truck.

Hitta bra tillbehör för din truck

Är det så att du behöver ha trucktillbehör, så kan du med fördel vända dig till Biab. Utöver redan nämnda tillbehör, så har de även ett sortiment med gaffelförlängare, snöskopor, snöblad, truckgafflar, lyftblock, tippcontainers, truckkranar, pallvagnar och en massa mer.

Genom att satsa på rätt sorts tillbehör för din truck så kan du lyfta material, transportera material, hantera material samt att det även går att skotta snö eller ploga vägar.

När du behöver en truck samt tillbehör

Hos Biab kan du även få tag på en truck, om du inte redan har en, eller om du helt enkelt behöver fler. De har ett brett sortiment av begagnade truckar. Sedan har detta företag även service av truckar samt att de även reparerar truckar. De har även så att de kan göra gaffeltest samt brandskyddskontroll på truckar.

Har du behov av bra tillbehör för truck eller att du vill köpa en truck, kontakta då Biab, så hjälper de dig!