Läs mer om rattfylleri fakta

Vill du ha rattfylleri fakta? Det kan vara bra att ta del av rattfylleri fakta om du jobbar med detta eller bara vill veta mer. Alkohol hör inte hemma i trafiken, ändå är det runt 80 personer som varje år dör på grund av det eller andra droger. Det finns fakta som säger att det var runt 1400 personer som blev skadade förra året på grund av rattfylleri. Dessutom är det många rattfulla körningar som görs varje dag, varje timme. MHF arbetar för att det ska vara tryggt att vistas i trafiken. De erbjuder bland annat alkolås och alkomätare. De är kända för att vara bäst på dessa produkter. Det kan vara ett smart drag att skaffa dig en egen sådan att ha.

Fakta om rattfylleri

Det finns en mängd rattfylleri fakta att ta del av om du besöker MHF och deras sida. Där finns det även en mängd fakta om alkolås och alkomätare. De har ett labb som jobbar hårt för att det ska vara en korrekt alkoholmätning. De har flera sidor om dessa produkter, både för professionellt bruk och för privat bruk.

Är det så att du är osäker dagen efter du har druckit om du är nykter nog så är det bra att ha en mätare att använda dig av. Då kan du garantera dig om att du är nykter innan du sätter dig bakom ratten. Vill du veta mer om detta så ska du se till att besöka MHF och deras hemsida.