Konferens på hotell i Småland

Många arbetsplatser väljer att resa på en konferensresa då och då. Det kan handla om att man ska arbeta fram ett nytt koncept, en ny organisation eller bara att man behöver byta miljö lite grann och arbeta på sin teambuilding. Det är perfekt för alla arbetslag, oavsett om man känner varandra sedan gammalt eller består av en grupp nya kollegor som inte vet så mycket om varandra. Ett perfekt upplägg är att resa bort och umgås intensivt några dygn då man både hinner arbeta, äta god mat och planera in några roliga aktiviteter för att komma närmare varandra. Personalvård är viktigt och de flesta arbetsgivare förstår behovet av att resa bort på detta vis. I Småland finns många fina och bra ställen att boka in en sådan konferensresa. Besök konferensanläggning Småland och se vad som erbjuds.

Ädelfors Folkhögskola.

Boka din konferens hos Ädelfors Folkhögskola, Holsbybrunn. Här finns möjlighet att boka både små och stora konferensrum för olika stora grupper eller aktiviteter. Kombinera med god mat. Ädelfors koncept vad gäller mat är att det ska vara klassisk husmanskost och svenska råvaror. Närproducerat är A och O. Folkhögskolan är flexibel och satsar på helhetslösningar baserade på kundernas önskemål. Det finns möjligheter att tillsammans med personalen komponera en egen meny och även planera in aktiviteter.

Småland – ett mycket vackert landskap.

Vad gäller boende finns både vandrarhem och hotell att välja mellan. Varje kund väljer själv vad som passar bäst. Småland är ett mycket vackert landskap där man kan arrangera många aktiviteter utomhus under sommarhalvåret, vilket rekommenderas för alla konferensgrupper. Holsbybrunn ligger nära Vetlanda och det finns mycket skön natur i området.