Boka din skidresa till Österrike

Att åka på skidsemester är något som många svenskar drömmer om, speciellt Österrike är ett resmål som ni absolut kommer att älska om skidåkning är ert intresse och er passion, det är helt enkelt det perfekta resmålet för dig som vill kunna ta riktigt härliga turer i backen, njuta av mysiga byar, gå på rolig afterski och slappna av på spa. Vannarpsbussarna är ett resebolag som har anordnat skidresa Österrike i många år och har därför kunnat plocka fram det allra bästa för er som vill åka dit och kombinerat ihop en resa så att ni kan uppleva allt som ni önskar och lite därtill, det är ett perfekt sätt att resa på och kommer att bli en semester som ni sent kommer att glömma.

Ni får allt från skidåkning till härliga dagar på spa kombinerat i en perfekt harmoni. Vannarpsbussarna utgår ifrån Blentarp där det också finns möjlighet till gratis parkering i en vecka om man tar bilen till utgångsplatsen, bussarna stannar även till i Malmö för påstigning, sedan färdas ni igenom Tyskland, självklart med stopp på vägen för mat och för att kunna sträcka på benen och ni kommer alltid fram i tid för att komma iordning i er hyrda bostad på plats i Österrike.

Skidåkning för nybörjare och avancerad åkning.

Det spelar ingen roll om ni har lång erfarenhet av att åka skidor eller om det är er första skidsemester, ni har alltid möjlighet att själva välja vilken nivå åkningen ska ligga på, detta gör det perfekt att åka med hela familjen eller ett gäng vänner oberoende på hur erfarna ni är, det finns aktiviteter för alla att välja mellan på plats. Så för att boka er resa redan idag kan ni smidigt och enkelt surfa in på www.vannarpsbussarna.se och välja de datum som passar er bäst.